Freshtrusion ™ begint niet bij GA Het begint bij de boerderijen en visserijen die we kennen en vertrouwen Freshtrusion ™ begint niet bij GA Het begint bij de boerderijen en visserijen die we kennen en vertrouwen

In 2012 begon GA aan een reis die een revolutie teweeg zou brengen in de petfoodindustrie. Trouw aan de kernwaarden van GA, werd besloten dat we aanzienlijk zouden investeren in technologie die onze partners niet alleen unieke positionering- en verkoopkansen zou bieden, maar ook en cruciaal is om huisdieren een dieet te geven dat rijk is aan voedingsstoffen met vers bereide ingrediënten. Het resultaat van deze ambitie was “Freshtrusion ™”.

Van boerderijen die we kennen en vertrouwen

De Freshtrusion-reis begint met onze vertrouwde boerderijen en visserijen, waar we alleen het beste verse vlees en vis verzamelen en partnermerken fantastische verhalen over herkomst en traceerbaarheid bieden.

Met behulp van ons eigen gekoelde transport om de hoogste kwaliteitscondities te handhaven, halen we het vlees op en brengen het terug naar onze productielocatie hier in Lancashire, Engeland, waar het uitgebreide kwaliteitstests ondergaan voordat het in de unieke recepten van onze partner wordt gebruikt.

De vleeskeuken

In onze vleeskeuken op locatie koken we elk vlees voorzichtig op circa 82 ºC (180 ºF) om zowel de eiwitten te beschermen als een maximale verteerbaarheid en voedingswaarde voor het huisdier te garanderen. Door gebruik te maken van toonaangevende technologie zijn we ook in staat om het vochtgehalte van vers bereid vlees te verlagen en steeds grotere hoeveelheden vers vlees op te nemen in marktleidende recepten.

Daarnaast zijn we ook in staat om afzonderlijke hoogwaardige oliën te produceren uit onze verse ingrediënten van bekende herkomst en deze toe te voegen aan op maat gemaakte recepten die verdere USP's op de markt opleveren.

Meer opname van vers vlees

We begrijpen dat huisdieren weten dat vers het beste is. Daarom is vers vlees onze passie bij GA en met behulp van ons unieke proces bieden we partners de mogelijkheid om recepten te ontwikkelen zonder dat er gesmolten vleesmeel nodig is. Partners kunnen zelfs tot 70% vers vlees opnemen in hun recepten voor diervoeding.

Categorie 3 vleesmaaltijd
Vers bereide zalm
Beschermde proteïne

De proteïne beschermen

Dierlijk materiaal / vlees dat wordt gebruikt om gedroogd vleesmeel te produceren, wordt niet vers bij de bron verzameld en ook niet vervoerd in gekoelde containers. In plaats daarvan wordt het op verschillende locaties verzameld en bij omgevingstemperaturen naar een destructiebedrijf gestuurd waar het bij zeer hoge temperaturen (300 ºF / 150 ºC) wordt verwerkt om vocht te extraheren, vet te scheiden en de bacteriën te doden.

Dit proces kan ook het eiwit denatureren en ertoe leiden dat het minder verteerbaar is en dus een lagere voedingswaarde voor het huisdier. Onze voorzichtige kookbenadering zorgt ervoor dat de eiwitten worden beschermd en zorgen zo voor een verhoogde biologische beschikbaarheid voor het huisdier.

Gedenatureerde proteïne

Oliën en vetten van menselijke kwaliteit

Bij GA persen we onze eigen oliën ter plaatse in kleine batches met behulp van speciale apparatuur die vergelijkbaar is met een keukenslacentrifuge, waarbij de olie uit het vlees wordt geperst.

Dit stelt ons in staat om de brokjes te bedekken met verbazingwekkende hoogwaardige vetten en oliën, die we normaal gesproken in menselijke voeding aantreffen, en geeft ons de volledige traceerbaarheid terug naar de bron, vanaf de boerderij, de visserij of de boot. Het marketingpotentieel, samen met het succes en de traceerbaarheid van uitstekende kwaliteit, is ongeëvenaard. Deze oliën zijn niet uw gebruikelijke oliën die geschikt zijn voor hoge temperaturen. Ze zijn zo vers dat de laboratoriumtests weinig tot geen tekenen van oxidatie of veroudering vinden.

Traditionele categorie 3 vleesmeel

Onbekende of meerdere oorsprong
Opgeslagen bij omgevingstemperaturen
Gekookt op 300 ºF (150 ºC) om bacteriën te doden
Gedenatureerde proteïne

Vers Bereid Vlees

Verzameld bij de bron
Koude kettingtransport
Voorzichtig gekookt op 82ºC (180ºF) om het eiwit te beschermen
Beschermde proteïne

Voordelen van Freshtrusion

Wij geloven dat uw merk, uw klanten en de huisdieren die u voert het beste verdienen. Daarom hebben we onze unieke Freshtrusion-technologie ontwikkeld.

We hebben ook nauw samengewerkt met de Universiteit van Nottingham voor verdere analyse en testen.

  • Hogere biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen
  • Hogere verteerbaarheid
  • Beschermd eiwit
  • Verbeterde sensorische acceptatie
  • Betere gezondheid en welzijn door superieure kwaliteit en voeding
  • Verminderde niveaus van bederf en biomarkers voor micro-organismen die worden geassocieerd met onaangename smaken, ranzig worden of zelfs toxiciteit
  • Betere dichtheid van brokjes
  • Koken op lage temperatuur en onder lage druk zorgt voor een vollere smaak